Vi leverer følgende

Palleprodukter

_

Vi tilbyr

Europaller

_


En europall (EUR-pall) er en standardisert lastepall som brukes som underlag ved transport med truck. En helpall er 1200 mm lang og 800 mm bred, mens en halvpall er 800 mm lang og 600 mm bred. En EUR-pall kan lastes med fire tonn når den står stille (stabling/oppbevaring etc.) og 1,5 tonn i bruk (forflytning etc.).
ArJo Produkter selger nye og brukte europaller.

Klikk her for å lese mer

Vi tilbyr

Pallekarmer

_

Pallekarmer gir mulighet for fleksible løsninger ved pakking og forsendelse av de aller fleste typer varer og gods på europaller. ”Bingen” kan bygges opp etterhvert som den fylles med varer – og likeledes bygges ned etterhvert som den blir tømt. Du slipper dermed belastningen ved å bøye deg over en høy binge for å nå varene som ligger nederst.

Klikk her for å lese mer

Vi tilbyr

Engangspaller

_

ArJo Produkter leverer både nye og brukte engangspaller. Det er rimelige paller som egner seg godt hvis du kun skal frakte lettere gods. Pallen har samme oppbygging som EUR-pallen, men lages av trevirke og klosser med tynnere dimensjoner.

Klikk her for å lese mer

Vi tilbyr

Spesialpaller

_

En rekke produsenter/vareleverandører etterspør paller/treemballasje ut fra spesifikke behov, både når det gjelder størrelse og lasteevne. Gjennom våre samarbeidspartnere i Sverige og Danmark tilbyr ArJo Produkter en rekke ulike dimensjoner og spesiallaget etter andre kravsspesifikasjoner. Det være seg størrelsen på pallen eller behov for skreddersydde trekasser tilpasset produktet som skal transporteres. Felles for spesialpallene er at også de skal kunne lastes/losses ved bruk av truck.

Klikk her for å lese mer